17 Dec 2015

더 베인 The VANE - Moon Like the Star Official M/V


This song. Omaigad~ currently sangat sesuai dengan hujan tak berhenti daripada pagi tadi, and mood dia sangat kena. :) 

Buat sang penulis senyum sampai ke langit. Sesuai kot dengar memalam gini. Sedapnya. Maka, teruskan berangan dengan mendengar lagu nih~ dah la.. Ah~ melting! kot la ni genre sang penulis. Soft. Yet ada aura dia sendiri. Moh ler kite dengar sesama yer.. 

PS: penulis kadang-kadang menulis ikut mood. Dengar lagu ikut mood, tengok drama ikut mood. Pendek kata semua la ikut mood dia. Mungkin ada setengah orang dia layan satu genre je.. But, bagi penulis, jika music,drama, movie tu kena dengan selera dia masa tu, dia layan ja~ 

Hope u'olls enjoy listening this track by me.. SILA LA PADAM MUSIC KAT ATAS TU KALAU NAK FOKUS BEBENO~ :)
caio!

No comments:

Post a Comment